marți, 10 ianuarie 2012

Castelul bantuit! Fantoma unei femei se tot arata de zeci de ani

Povestile cu fantome sunt cat se poate de reale! Asta cred englezii, dupa ce luni, in cotidianul The Sun, au aparut poze cu o prezenta fantomatica. Imaginile au fost suprinse la un castel considerat unul dintre cele mai bantuie locuri din Regat.
Este vorba despre Castelul Gwrych, iar cercetatorii cred ca prezenta este spectrul Contesei de Dundonald, Winifred. Aceasta ar fi mostenit proprietatea in anul 1894.
Localnicii din Abergele, North Wales, cred ca Winifred a fost indragostita de unul dintre ingrijitorii castelului, Bill Price. Dupa ce a murit, in 1924, s-ar fi intors din morti ca sa-l bantuie. Potrivit localnicilor, Bill gasea usa de la biblioteca deschisa, chiar daca o inchidea pe timpul noptii, ordinea obiectelor fiind in mod misterios schimbata.
In schimb, fotograful  Harry Moffitt, in varsta de 76 de ani, este convins ca fantoma este a unei servitoare care a murit pe proprietatea castelului dupa ce a cazut de pe cal. A mai vazut aparitia si in urma cu 60 de ani, cand a vizitat castelul.
Poza a fost facuta de directorul unei companii, Kevin Horkin, care nu a observat imediat fantoma aparuta langa o fereastra a castelului.
Podeaua de sub respectiva fereastra a putrezit in urma cu mai multi ani, asa ca este practic imposibil ca un om sa stea acolo.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu